E-smart©

Slim omgaan met zonne-energie

E-smart© is een unieke service, speciaal voor de klanten van Zonconcept.

Wanneer de zonnepanelen bij u zijn geplaatst kunt u bij Zonconcept een gratis E-smart© consult aanvragen.

Onze consultant bekijkt met u de mogelijkheden om nog duurzamer te gaan wonen en zo een nog grotere rendement uit uw zonnepanelen installatie te behalen. Een E-smart© consult aanvragen

E-smart

Slim verwarmen

Nu u zelf uw elktra opwekt kan het zeer lonend zijn om uw huis te verwarmen met uw zonne-energie.

Dit kunt u doen door bijvoorbeeld gebruik te maken van infrarood verwarming. Infrarood verwarmt niet de lucht maar de objecten in een ruimte waardoor u gebruik maakt van een zeer comfortabele stralingswarmte. Bekijk ons filmpje over infrarood verwarming

E-smart

Slim wonen

De warmte in een woning kan, bij een niet goed geisoleerde situatie, snel verloren gaan.

Isoleren van uw woning is een kleine moeite en levert u direct een interessante besparing in verbruik op. Het isoleren van uw woning wordt bovendien voor een deel gesubsidieerd waardoor de investering nog lager uitvalt.

Zonconcept werkt samen met een aantal geselecteerde bedrijven die uw huis snel en volgens de hoogste kwaliteits standaarden isoleren.

E-smart

Slim koelen

De warme zomers van de afgelopen jaren hebben een forse toename veroorzaakt in de aanschaf van airco installaties.

Een airco brengt comfort maar verbruikt helaas ook veel energie. Zonconcept werkt samen met een revolutionaire partij uit Griekenland. Deze fabrikant heeft het principe van koelen opnieuw onder de loep genomen en heeft de markt betreden met een airco die vele malen zuiniger is dan de bekende merken.

Ook kunt u met deze airco uw ruimte te verwarmen waardoor u dubbel profijt heeft van uw airco installatie.

E-smart

Slim douchen

Het plaatsen van een elektrische boiler is een mooie stap richting het produceren van warm water zonder gas. Echter kent een boiler een aantal nadelen. Zo kan een boiler leeg zijn waardoor u onder een koude douche komt te staan. Daarnaast houdt een boiler het water op een constante temperatuur waardoor het verbuik van elektra al snel toeneemt.

De doorstromer is dan wellicht een interessante oplossing voor u. Een doorstromer verbruikt namelijk alleen elektra wanneer u warm water wenst.
Bekijk het filmpje