De zonnepanelen van Zonconcept

Zonconcept levert zonnepanelen voor iedere situatie. Of u nu kiest voor "Zonder investeren" of toch liever gaat voor "directe aanschaf". U krijgt bij ons de beste kwaliteit voor de beste prijs.

Gewoon het eerlijke verhaal

Zonnepanelen, wij vinden het de mooiste oplossing als het gaat om de combinatie duurzaamheid en besparing. Dagelijks verdiepen wij ons in de ontwikkelingen in de markt en zorgen er, samen met onze fabrikanten, voor dat u de beste oplossing krijgt voor het klimaat waar wij ons in bevinden. Het Nederlandse klimaat is namelijk een erg moeilijk klimaat voor zonne-energie. Met het lagere aantal zonuren en een lagere zon intensiteit is de kwaliteit van de cellen van groot belang om een maximaal rendement te behalen.
Dit is voor Zonconcept dan ook de grootste reden om geen zonnepanelen uit Azie te betrekken. De weersomstandigheden in Azie zijn dermate goed dat de testresultaten totaal niet overeenkomen met de Nederlandse omstandigheden. Hierdoor zijn harde opbrengst garanties ook niet af te geven. Onze zonnepanelen komen uit Noord Frankrijk waar de weersomstandigheden identiek zijn aan die van Nederland.

Trina Solar, JA Solar, Canadian Solar

Deze merken worden veelvuldig aangeboden in de offertes die wij voorbij zien komen. Sterker nog, Trina Solar is momenteel het bestverkochte merk in Nederland. Toch zult u dit merk evenals JA Solar en Canadian Solar niet aantreffen in ons assortiment. Deze merken komen namelijk niet door onze eigen tests heen aangezien deze merken maximaal 66% van hun maximale rendement realiseren. Op deze merken wordt ook door geen enkele partij opbrengst garantie (daadwerkelijk geproduceerde energie naar de meterkast) afgegeven, hooguit vermogens garantie (geproduceerde energie door het zonnepaneel). Daarnaast is ons opgevallen dat deze merken prijstechnisch gezien ver aan de onderkant van de markt opereren.

Zonconcept levert u graag 1 simpele zekerheid : Een "nul" stroomrekening door zelf opgewekte energie. Dit is enkel en alleen te realiseren met de juiste zonnepanelen.

De geluiden uit de markt

1Zonnepanelen kunnen niet op mijn dak
Vrijwel elk dak is geschikt om zonnepanelen te plaatsen. Zolang de ligging niet op de noordzijde is kunnen er zonnepanelen worden geplaatst. Onze adviseur bekijkt samen met u de situatie en bespreekt uw mogelijkheden. Daarnaast worden de bevindingen van de adviseur gecontroleerd door een inspecteur waardoor u 100% zeker bent dat de zonnepanelen kunnen worden geplaatst.
2Met zonnepanelen ben ik zelfvoorzienend
Dit is een prachtige gedachte maar helaas niet waar. Alle opgewekte energie wordt teruggeleverd aan het energie netwerk. Bij energiebehoefte vanuit uw woning zal er weer energie betrokken worden vanuit het energie netwerk. Door het aantal opgewekte kW ook weer te gebruiken komt uw meter per saldo op 0 uit.
3Huren is goedkoper dan een lening
De huurconcepten in de markt worden ondersteund door de Triodos bank. Bij huur gaat u dus eigenlijk een huur-koop contract aan voor de duur van 10 jaar. De regel bij huurkoop is dat er een afkoopsom wordt voldaan aan het einde van de periode. Bij het voldoen van deze afkoopsom gaat het eigendom over naar u. Wat over het hoofd gezien wordt is dat u geen recht heeft op de BTW teruggave aangezien u geen eigenaar bent. Kiest u voor "Zonder investeren" of voor een eigen financieringsmethode, dan bent u ruim €2500,00 goedkoper uit ten opzichte van huur terwijl de wijze van financieren soortgelijk is.
4Met zonnepanelen en een warmtepomp ben ik van het gas af
Deze bewerking klopt deels. Een warmtepomp is een mooi alternatief voor gas maar let op, een warmtepomp dekt ongeveer 60% van het gasverbruik. Daarnaast verbruikt een dergelijk apparaat ongeveer 3000 kWh per jaar waardoor u 10 extra zonnepanelen nodig heeft om het verbruik van de warmtepomp af te dekken. Wij adviseren u om ook eens wat alternatieven onder de loep te nemen. Natuurlijk kunnen wij u hierbij adviseren.
5Ik investeer liever in een zonnepanelen veld
Zonnepanelen velden zijn fantastisch. Hoe meer zonne-energie er wordt opgewekt, hoe schoner onze samenleving wordt. Echter is er wel een belangrijke vraag, namelijk, hoe komt deze stroom bij u terecht? De opgewekte stroom wordt u aangeboden door het energienet waardoor u zelf geen enkele controle heeft over prijswijzigingen van de geleverde stroom. Heeft u zelf zonnepanelen op uw dak? Dan is de opgewekte stroom uw eigen stroom!
6Zonnepanelen gaan maar 10 jaar mee
Dit horen we de laatste tijd wat vaker en we begrijpen niet goed waar dit vandaan komt. Een zonnepaneel kent namelijk degeneratie maar werkt theoretisch gezien over 100 jaar nog. Het enige onderdeel aan uw installatie wat echt gevoelig is voor defecten is de omvormer.
Wij leveren altijd een zwaardere omvormer dan het maximaal vermogen van uw zonnepanelen zodat de omvormer nooit meer stroom aangeleverd krijgt dan deze aan kan. Dit komt de levensduur van de omvormer uiteraard ten goede.

Over zonnepanelen

De zonnepanelen van Zonconcept

De zonnepanelen van Zonconcept worden onder ons eigen toeziend oog geproduceerd. Wij zijn nauw betrokken bij de productie en hebben, als Nederlands partner, inspraak in de wensen en eisen voor de Nederlandse markt.
Hierdoor kunt u ervan op aan dat de zonnepanelen echt geschikt zijn voor ons klimaat. De garanties zijn vastgelegd bij de fabrikant waardoor u, zelfs bij het wegvallen van Zonconcept, zonder enig probleem uw garantie kunt verhalen.

Wij leveren uitsluitend onderstellen van het merk van der Valk. Dit merk wordt gezien als het meest degelijke onderstel wat momenteel verkrijgbaar is. Wij hebben voor dit merk gekozen vanwege de harde wind die soms waait in Nederland. Indien een paneel van het dak waait is de schade vaak enorm en rijst de vraag al snel of de schade al dan niet verzekert kan worden. Een van der Valk onderstel wordt aan de dakbalken gemonteerd waardoor het loskomen van een paneel vrijwel onmogelijk is.

Ons assortiment omvormers is wat breder. Zo leveren wij de merken SolarEdge, SMA, Frontius en Solax. Onze adviseurs bekijken uw situatie en stellen een omvormer aan u voor. Echter wordt de definitieve omvormer pas bij de inspectie, samen met u, bepaald. De omvormer vormt namelijk een belangrijk onderdeel van de totale opbrengst en de inspecteur weet als geen ander met welke omvormer we het beste resultaat kunnen behalen.

De voordelen van onze zonnepanelen

  • Full black - prachtige zonnepanelen
  • 25 jaar Opbrengst garantie
  • 300 Watt piek
  • Lage CO2 footprint, fabricage in Noord Frankrijk
  • Zeer gangbare maatvoering (99,2 x 164 cm)
  • Optimizers mogelijk
  • Geplaatst op het beste onderstel uit de markt

Zij hebben onze zonnepanelen al!

Bekijk alle klantbeoordelingen
BENIEUWD NAAR UW BESPARING?
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.