Onze werkwijze

De route naar rendement

We starten met een kosteloze analyse van uw situatie bij u thuis.

Tijdens deze analyse nemen we de maten van uw woning op, schouwen we de meterkast en de dakkwaliteit. Uiteraard nemen we de tijd om al uw wensen duidelijk in kaart te brengen.

Daarnaast onderzoeken we de mogelijkheden om onze unieke opbrengstgarantie op uw toekomstige installatie af te kunnen geven.

Aan het einde van de analyse maken we met u een vervolgafspraak bij Zonconcept in de showroom alwaar wij onze bevindingen aan u kunnen presenteren. Een analysegesprek aanvragen

Geen verrassingen achteraf

Presentatie

Tijdens ons tweede gesprek presenteren we onze bevindingen en ziet u het ideale legplan op een groot scherm.
Als u helemaal tevreden bent over het legplan, dan gaan we de materialen uitzoeken die het best passen bij uw situatie en uw wensen.
Alle materialen die wij aanbieden hebben we in de showroom beschikbaar.

Zo weet u precies wat u krijgt voor uw investering. Lees meer over onze producten

Meten is weten

De inspectie

Nu het legplan is bepaald en de materialen bekend zijn moet de de situatie worden geïnspecteerd. Onze inspecteur bekijkt of de voorgestelde installatie past, de elektra helemaal op orde is en onderzoekt of de besproken opbrengstgarantie kan worden behaald. Ook vindt er een visuele dakinspectie plaats om zo te bepalen of de dakkwaliteit voldoende is om de zonnepanelen te kunnen plaatsen.

Keurt de inspecteur de sitatie goed, dan kunnen we de montage van uw zonnepanelen gaan plannen.

Het is zover!

de montage

Onze monteurs melden zich in alle vroegte bij u om aan te kunnen vangen met hun werkzaamheden. Nadat ze de veiligheidsmiddelen hebben geplaatst wordt het onderstel aangebracht op uw dak. Ondertussen is een monteur bij u in het pand bezig met het aanbrengen van de elektra.
Als de monteurs klaar zijn met het aanbrengen van de materialen, dan kan de installatie worden ingeschakeld en, indien aanwezig, worden gekoppeld aan het internet.

De monteurs lopen de installatie puntsgewijs met u langs zodat u en de monteurs zeker zijn dat alle afspraken zijn nagekomen.

De laatste stappen

Nazorg

Nu uw zonnepanelen zijn geplaatst kunnen wij de aanmeldingen voor u verzorgen. Zo melden wij uw installatie aan bij energieleveren.nl, richten de app voor u in en starten met de monitoring van uw systeem.

Daarnaast melden we u aan bij onze btw service zodat u uw btw bedrag snel van de belastingdienst ontvangt.

Om de 5 jaar komen wij nog eens bij u langs om de APK uit te voeren. Zo bent u zeker van 25 jaar onbezorgd duurzame energie.
Zullen we eens kennismaken?