Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Zonnepanelen in Demen

Zonconcept heeft haar thuisbasis in Dordrecht maar kan u ook in Demen van dienst zijn

Uw zonnepanelen specialist

Met onze jarenlange ervaring en adviseurs door geheel Nederland kunnen wij u op uw locatie in Demen bezoeken om een sluitend en eerlijk advies te geven omtrent een zonnepanelen installatie.

Ons verzorgingsgebied

Zonconcept werkt landelijk en is als bedrijf op de hoogte van de regelingen, subsidies en dergelijke, ook in Demen. Zoekt u zekerheid, lange en uitgebreide garanties en een top kwaliteit zonnepanelen? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een van oze adviseurs. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 078-220 0000 of via ons contact formulier

Welke opmerkingen worden er geplaatst?

1Zonnepanelen kunnen niet op mijn dak
Vrijwel elk dak is geschikt om zonnepanelen te plaatsen. Zolang de ligging niet op de noordzijde is kunnen er zonnepanelen worden geplaatst. Onze adviseur bekijkt samen met u de situatie en bespreekt uw mogelijkheden. Daarnaast worden de bevindingen van de adviseur gecontroleerd door een inspecteur waardoor u 100% zeker bent dat de zonnepanelen kunnen worden geplaatst.
2Met zonnepanelen ben ik zelfvoorzienend
Dit is een prachtige gedachte maar helaas niet waar. Alle opgewekte energie wordt teruggeleverd aan het energie netwerk. Bij energiebehoefte vanuit uw woning zal er weer energie betrokken worden vanuit het energie netwerk. Door het aantal opgewekte kW ook weer te gebruiken komt uw meter per saldo op 0 uit.
3Huren is goedkoper dan een lening
De huurconcepten in de markt worden ondersteund door de Triodos bank. Bij huur gaat u dus eigenlijk een huur-koop contract aan voor de duur van 10 jaar. De regel bij huurkoop is dat er een afkoopsom wordt voldaan aan het einde van de periode. Bij het voldoen van deze afkoopsom gaat het eigendom over naar u. Wat over het hoofd gezien wordt is dat u geen recht heeft op de BTW teruggave aangezien u geen eigenaar bent. Kiest u voor "Zonder investeren" of voor een eigen financieringsmethode, dan bent u ruim €2500,00 goedkoper uit ten opzichte van huur terwijl de wijze van financieren soortgelijk is.
4Met zonnepanelen en een warmtepomp ben ik van het gas af
Deze bewerking klopt deels. Een warmtepomp is een mooi alternatief voor gas maar let op, een warmtepomp dekt ongeveer 60% van het gasverbruik. Daarnaast verbruikt een dergelijk apparaat ongeveer 3000 kWh per jaar waardoor u 10 extra zonnepanelen nodig heeft om het verbruik van de warmtepomp af te dekken. Wij adviseren u om ook eens wat alternatieven onder de loep te nemen. Natuurlijk kunnen wij u hierbij adviseren.
5Ik investeer liever in een zonnepanelen veld
Zonnepanelen velden zijn fantastisch. Hoe meer zonne-energie er wordt opgewekt, hoe schoner onze samenleving wordt. Echter is er wel een belangrijke vraag, namelijk, hoe komt deze stroom bij u terecht? De opgewekte stroom wordt u aangeboden door het energienet waardoor u zelf geen enkele controle heeft over prijswijzigingen van de geleverde stroom. Heeft u zelf zonnepanelen op uw dak? Dan is de opgewekte stroom uw eigen stroom!
6Zonnepanelen gaan maar 10 jaar mee
Dit horen we de laatste tijd wat vaker en we begrijpen niet goed waar dit vandaan komt. Een zonnepaneel kent namelijk degeneratie maar werkt theoretisch gezien over 100 jaar nog. Het enige onderdeel aan uw installatie wat echt gevoelig is voor defecten is de omvormer.
Wij leveren altijd een zwaardere omvormer dan het maximaal vermogen van uw zonnepanelen zodat de omvormer nooit meer stroom aangeleverd krijgt dan deze aan kan. Dit komt de levensduur van de omvormer uiteraard ten goede.

Over zonnepanelen

De zonnepanelen van Zonconcept

De zonnepanelen van Zonconcept worden onder ons eigen toeziend oog geproduceerd. Wij zijn nauw betrokken bij de productie en hebben, als Nederlands partner, inspraak in de wensen en eisen voor de Nederlandse markt.
Hierdoor kunt u ervan op aan dat de zonnepanelen echt geschikt zijn voor ons klimaat. De garanties zijn vastgelegd bij de fabrikant waardoor u, zelfs bij het wegvallen van Zonconcept, zonder enig probleem uw garantie kunt verhalen.

Wij leveren uitsluitend onderstellen van het merk van der Valk. Dit merk wordt gezien als het meest degelijke onderstel wat momenteel verkrijgbaar is. Wij hebben voor dit merk gekozen vanwege de harde wind die soms waait in Nederland. Indien een paneel van het dak waait is de schade vaak enorm en rijst de vraag al snel of de schade al dan niet verzekert kan worden. Een van der Valk onderstel wordt aan de dakbalken gemonteerd waardoor het loskomen van een paneel vrijwel onmogelijk is.

Ons assortiment omvormers is wat breder. Zo leveren wij de merken SolarEdge, SMA, Frontius en Solax. Onze adviseurs bekijken uw situatie en stellen een omvormer aan u voor. Echter wordt de definitieve omvormer pas bij de inspectie, samen met u, bepaald. De omvormer vormt namelijk een belangrijk onderdeel van de totale opbrengst en de inspecteur weet als geen ander met welke omvormer we het beste resultaat kunnen behalen.

De voordelen van onze zonnepanelen

  • Full black - prachtige zonnepanelen
  • 25 jaar Opbrengst garantie
  • 300 Watt piek
  • Lage CO2 footprint, fabricage in Noord Frankrijk
  • Zeer gangbare maatvoering (99,2 x 164 cm)
  • Optimizers mogelijk
  • Geplaatst op het beste onderstel uit de markt
BENIEUWD NAAR UW BESPARING?
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.