Service en garanties

Uw dak produceert uw stroom, daar moet u zelf geen omkijken naar hebben. Zonconcept biedt u een levensduur bestendige oplossing waarbij garantie en service centraal staan. Nu, maar ook over 25 jaar. En gaat u verhuizen? Dan verhuizen wij uw panelen toch gewoon met u mee?

Een duurzame en langdurige oplossing voor echt eerlijke energieOnze garanties

opbrengstgarantie

Zonconcept biedt u 25 jaar zekerheid. De stroom, die u moet opwekken met uw zonnepanelen, wordt gegarandeerd voor een periode van 25 jaar. Levert uw systeem niet de afgesproken stroom na een jaar, dan betalen wij het verschil! Zo heeft u altijd de zekerheid dat u blijft besparen.

40 jaar garantie op het onderstel

Uw installatie wordt geïnstalleerd op een onderstel van de hoogste kwaliteit. We willen immers niet dat er speling in het onderstel ontstaat of nog erger, dat er een paneel losraakt. Dit zal bij onze onderstellen nooit gebeuren en daarom bieden wij u 40 jaar garantie.

Onze service

Monitoring van uw systeem

Met behulp van een geavanceerd systeem monitoren we al onze installaties op mogelijke storing, opbrengst en algehele werking. Zien wij dat er iets niet klopt, dan nemen wij contact met u op om samen met u te zien of er daadwerkelijk een storing is. Blijkt er een probleem te zijn, dan sturen wij de monteur direct bij u langs!

BTW teruggave service

Uw BTW kan worden teruggevraagd bij de belastingdienst. Dit is een ingewikkeld proces waar we u niet mee willen bezwaren. Daarom bieden wij onze klanten onze kosteloze BTW teruggave service aan. Zodra uw zonnepanelen zijn geplaatst neemt onze specialist contact met u op om de teruggave te regelen.

Aanmeldservice

Alle aanmeldingen die nodig zijn om uw systeem te registreren nemen wij voor onze rekening. U heeft hier verder geen omkijken naar!

A-Z begeleiding

Zonconcept begeleid u van A tot Z. Van de aanschaf tot het gebruiken van de apps, alles wordt duidelijk uitgelegd zodat u maximaal kunt genieten van uw eigen energie centrale!
BENIEUWD NAAR UW BESPARING?
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.