Solarwatt

Duitse degelijkheid

SolarWatt brengt haar nieuwe generatie zonnepanelen via Zonconcept bij u op het dak.

Deze zonnepanelen hebben niet langer een kunststof achterzijde, maar een volledig ondoordringbare glas achterzijde. Daardoor neemt de stabiliteit en de levensverwachting toe en zijn deze panelen uitermate geschikt om te plaatsen op veestallen en langs de kust.

 

Uw SolarWatt zonnepanelen

Onverwoestbaar

Hagel, zand, zout, Amoniak? Deze panelen zijn bestand tegen juist datgene wat zonnepanelen zo kwetsbaar maakt.
SolarWatt zet zelf de eisen waaraan de producten moeten voldoen erg hoog. Als eerste fabrikant heeft SolarWatt een test gedaan met de hoogste moeilijkheidsgraad door het zonnepaneel ruim 1280 uur bloot te stellen aan extreme omstandigheden.

Oerdegelijk door dubbelglas

Zekerheid door opbrengstgarantie

Duurzame Europese productie

320Wp gegarandeerd

SolarWatt

Al sinds 1993

Wat in 1993 werd geboren als visie van drie pioniers op het gebied van zonne-energie is vandaag de dag de toonaangevende Duitse fabrikant van zonne-energiesystemen, de Europese marktleider in glas-glas zonnepanelen en een van 's werelds grootste leveranciers van elektriciteitsopslag. Meer dan 300 mensen over de hele wereld werken aan de energietoekomst.

SolarWatt naslagwerk

Documentatie

Een passend aanbod

Interesse in ons assortiment?

Vraag dan geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan. Onze experts nemen contact met u op om samen met u de wensen en situatie te bespreken.

U krijgt een helder inzicht in de mogelijkheden, de kosten, de besparing en wat het u gaat opleveren. Een compleet en eerlijk advies op maat en een mooi aanbod in één.

Advies gesprek

Wat mag u van ons verwachten?
  • Volledig kosteloos
  • Altijd een advies op maat
  • Financiering- en btwadvies