Sunpower

Het merk dat alle records breekt

Als erkend SunPower dealer kan Zonconcept u voorzien van de beste zonnepanelen die op dit moment op de markt beschikbaar zijn.

De zonnepanelen van SunPower zijn niet alleen prachtig qua uiterlijk maar leveren bovendien de hoogst gemeten efficiëntie per vierkante meter.

De voordelen

Sunpower op uw dak

Demand better solar

De meeste technologie van zonnepanelen lijkt op elkaar, maar het verhaal van SunPower is uniek. De samenwerking met pioniers zoals NASA en de SolarStratos, een vliegtuig op zonne-energie, vormde de inspiratie voor de boodschap voor de klanten van SunPower die kortweg valt samen te vatten als: Demand Better Solar.

Hoogste efficiëntie per ㎡

Forse besparing op de energierekening

Duurzame Europese productie

Tot 405Wp verkrijgbaar!

SunPower

Zij gingen u voor

Al sinds 1985 produceert en ontwikkelt SunPower zonnepanelen en heeft bedrijven als Apple, Google en het Space-X programma van Elon Musk voorzien van zonnepanelen.

Ook IKEA, een bedrijf wat zelf zonnepanelen voert, heeft gekozen voor de zekerheid en betrouwbaarheid van SunPower.

Een passend aanbod

Interesse in ons assortiment?

Vraag dan geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan. Onze experts nemen contact met u op om samen met u de wensen en situatie te bespreken.

U krijgt een helder inzicht in de mogelijkheden, de kosten, de besparing en wat het u gaat opleveren. Een compleet en eerlijk advies op maat en een mooi aanbod in één.

Advies gesprek

Wat mag u van ons verwachten?
  • Volledig kosteloos
  • Altijd een advies op maat
  • Financiering- en btwadvies