Even voorstellen

Wie zijn wij?

Zonconcept, dat is niet altijd onze naam geweest. Wij zijn begonnen in de agrarische sector en hebben ruim 7 jaar geleden veel schuren en stallen mogen verduurzamen. Sinds maart 2017 hebben wij de naam Zonconcept aangenomen omdat wij steeds meer op de particuliere markt gingen opereren.

We hebben echter nooit onze uitgangspunten losgelaten. Zo werken we nog altijd met materialen van de beste kwaliteit en willen we, samen met u bereiken, dat u geen omkijken heeft naar uw zonnepanelen installatie. Lees meer over onze werkwijze

Kiezen voor Zonconcept

Waarom?

Zonconcept werkt vanuit passie. Daarom vinden wij het belangrijk dat u zo goed mogelijk geïnformeerd wordt over de aanschaf van uw zonnepanelen. Zeker nu het gas ter discussie staat is het een goed moment om de overstap naar zonne-energie serieus te overwegen. Elektra wordt immers in de toekomst een nog belangrijkere energiebron. Wij leggen u alle voor en nadelen van de aanschaf van een zonnepanelen installatie helder en duidelijk uit en geven u daarnaast advies omtrent de extra mogelijkheden om uw installatie zo gunstig mogelijk in te zetten. Denk hierbij aan infrarood verwarming, doorstromers en boilers om gas voor het grootste gedeelte te kunnen vervangen. Lees meer over duurzame oplossingen

We doen het samen

Denk duurzaam

Wij zetten ons in voor een beter milieu en een schonere samenleving. Nederland is een van de landen in Europa met de zwaarste luchtverontreiniging en onze overheid laat dit gebeuren. Hieruit blijkt dat wij, als bewoners van Nederland, zelf ons steentje bij moeten kunnen dragen en dat kan! Een zonnepanelen installatie is het enige product waarvan u de investering ruimschoots terugverdiend en bovendien een zeer belangrijke bijdrage levert aan een schoner milieu. Per kWh opgewekte zonne-energie komt 0,46 kg CO2 per jaar minder terecht in de atmosfeer wat bij een installatie van 10 panelen uitkomt op een CO2 reductie van 1380 Kg per jaar.

Onze missie

Hier staan wij voor

Zonconcept wil samen met haar klanten de aarde schoner doorgeven aan volgende generaties. We laten mensen ervaren dat overstappen op duurzame energie makkelijk en uiterst voordelig is. Met de hoogste product kwaliteit en de beste service is zelf energie opwekken niet alleen duurzaam maar ook zeer rendabel.

Onze visie

Zonconcept wil niet de grootste leverancier van zonnepanelen in Nederland zijn, maar wel de beste. Wij zullen in de komende jaren gaan uitbreiden met meer producten en diensten om onze missie goed tot haar recht te laten komen.