Zo werkt Zonder investeren

 1. Uw wordt uw eigen energie leverancier
 2. U investeert niets, u gebruikt uw huidige stroomrekening als maandelijkse inleg en gaat bovendien minder betalen.
 3. U krijgt, in tegenstelling tot huren, zelf uw BTW terug

De voordelen van Zonconcept Zonder Investeren

Zonconcept is specialist in de verduurzaming van woningen en bedrijfspanden door middel van zonnepanelen installaties. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat de beste oplossing te bieden voor elke situatie. Voor Zonconcept staat een beter milieu centraal. Daarom leveren wij uitsluitend producten van een uitmuntende kwaliteit, afkomstig uit Europa. Zo hoeven er geen sterk vervuilende schepen te varen voor onze producten en dragen we ook op die manier bij aan een reductie van de CO2 uitstoot.
Samen zorgen we voor een beter milieu en bovendien leveren de zonnepanelen van Zonconcept u een forse besparing op! Doet u ook mee?

1Zonnepanelen zonder investeren
U hoeft geen investering te doen om zonnepanelen aan te schaffen. Sterker nog, met ons concept gaat u juist besparen op uw maandelijkse kosten!
225 jaar opbrengst garantie
Echte opbrengstgarantie, daar staan wij voor. U kiest voor stroom die door u zelf is opgewekt. Daar wilt u zeker van zijn. Nu maar ook over 25 jaar. Wij garanderen uw opbrengst maar liefst gedurende 25 jaar. 25 jaren stroom, 25 jaar lang geen verrassingen! In onze vraag en antwoord sectie leest u meer over onze garanties
3Gratis uitgebreid advies
Onze adviseurs zijn experts op het gebied van zonnepanelen installaties. Ons advies is dan ook altijd passend bij uw situatie. Kan het niet? Dan zijn wij daar eerlijk over!
4Direct besparen
Binnen ons concept "Zonder investeren" bespaart u vanaf het moment van installatie. Ook dat garanderen we! Wilt u weten wat u gaat besparen? Vraag een offerte aan
5Gratis inspectie van uw situatie
Onze inspecteur komt bij u langs om uw situatie te inspecteren. Zo zal hij kijken of uw dakconstructie goed genoeg is, de ruimte afdoende is om uw zonnepanelen te plaatsen en natuurlijk bekijkt hij de huidige technische installatie. Ook wordt het legplan met u doorgenomen zodat alle zaken helder zijn alvorens we uw zonnepanelen installatie gaan plaatsen. Meer informatie over de inspectie leest u hier
6Hoge garanties
Met 25 jaar opbrengstgarantie heeft u alle zekerheid op een volledig werkende energie centrale. Vallen wij onverhoopt weg? Geen nood, de garantie wordt 1 op 1 overgenomen, direct door de fabrikant. Uiteraard zetten wij alle garanties voor u zwart op wit! Alle informatie over onze garanties leest u hier.
7Montage door gecertificeerde monteurs
Elektra is een belangrijke behoefte. Hier mogen we niet mee rommelen. Daarom worden onze monteurs eerst onderworpen aan een uitgebreide test door onze hoofdmonteur alvorens zij aan de slag mogen. Daarnaast worden alle papieren en certificaten grondig gecontroleerd zodat we 100% zeker zijn dat een monteur gekwalificeerd is om onze installaties te mogen plaatsen.
8Volledig verzekerbaar
Al onze installaties vallen onder de kwaliteitseisen, gesteld door verzekeraars. Uw opstalverzekering zal zonder problemen uw zonnepanelen kunnen dekken.
9Monitoring door Zonconcept
Doordat wij 25 jaar opbrengstgarantie geven is het voor Zonconcept en voor u van groot belang dat de installatie zijn werk blijft doen. Daarom houden wij uw installatie dagelijks in de gaten en trekken aan de bel zodra wij een onregelmatigheid in uw systeem aantreffen.
In onze Storing en monitoring leest u meer over onze werkwijze.
10Gratis BTW service
U krijgt uw BTW terug bij de aanschaf van zonnepanelen. U wordt immers zonne-energie exploitant. Om dit proces voor u makkelijk en snel te laten verlopen bieden wij u onze gratis BTW service aan. Wij zorgen ervoor dat uw BTW snel op uw rekening wordt gestort!
U leest meer over de financiële aspecten aangaande zonnepanelen op onze vraag en antwoord pagina

Wat is het voordeel van Zonder investeren?

Wil u meteen besparen, zonder vooraf te investeren in zonnepanelen? Dan is Zonconcept zonder investeren iets voor u! Bij Zonconcept kunt u heel eenvoudig zonnepanelen aanschaffen als u eigenaar bent van uw woning en een eigen dak hebt. U hoeft zelf niets te investeren! U betaalt per maand een bedrag, wat u eigenlijk betaalt uit de opbrengst van uw zonnepanelen.In alle gevallen betekent dit dat u geld bespaart; De kosten die u normaal maakt bij het afnemen van stroom bij een energieleverancier vervallen bij de plaatsing van zonnepanelen. Hierdoor bespaart u meteen op de energiekosten zonder een investering te doen. Zo maakt u uw dak zeer rendabel door met uw eigen zonnepanelen stroom op te wekken. Een zeer slimme manier van besparen en een goede investering voor later.

Zonder investeren, 25 jaar geen zorgen

Al onze installaties krijgen 25 jaar opbrengstgarantie. Wij garanderen vanaf het moment van installeren de stroom die afgegeven wordt door de omvormer. Een garantie op de echt gegenereerde stroom dus! Daarnaast monitoren wij uw systeem. Zien wij een storing in uw installatie, dan nemen wij direct contact met u op en verhelpen we het probleem snel en gratis!

Wanneer wordt u eigenaar van uw zonnepanelen?

U bent al eigenaar van uw eigen installatie vanaf het moment van plaatsing. Alleen zo kunt u uw BTW terug ontvangen op uw rekening. Samen met u en de financierder maken we afspraken en zorgen we ervoor dat uw zonnepanelen investering ook nog eens belastingaftrekbaar zijn. Zo haalt u veel voordeel uit Zonconcept Zonder Investeren

Wat is de besparing met Zonconcept zonder investeren?

Door gebruik te maken van een aantal belangrijke voordelen en aftrekposten bespaart u per maand gemiddeld € 10,00. Uiteraard is dit geheel afhankelijk van uw situatie. Gedurende een adviesgesprek zal de exacte besparing worden voorgerekend. Uw besparing wordt echter nog veel interessanter omdat u uw gehele BTW bedrag in een keer teruggestort krijgt op uw rekening. Hierdoor loopt de besparing snel flink op. Bent u benieuwd naar uw exacte besparing? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs.

Als we de gegarandeerde levensduur van uw zonnepanelen installatie doorrekenen, uitgaande van 10 zonnepanelen, dan komt uw besparing uit rond de € 11.200,00. En het mooiste is dat u geen cent zelf heeft geïnvesteerd in uw installatie!

Zonder investeren, eenvoudig en duurzaam

Bij Zonconcept krijgt u

 • Een gedegen duurzaamheids-advies
 • Een volledige zonnepanelen installatie op maat
 • Geen onverwachte kosten
 • Altijd netjes weggewerkte bekabeling
 • Inspectie en montage door gecertificeerde installateurs
 • 25 jaar opbrengstgarantie
 • Alle noodzakelijke aanmeldingen
 • Monitoring van uw systeem
 • BTW service

Zonconcept, uw partner in duurzame energie

U mag van ons verwachten dat wij u alles kunnen uitleggen over zonnepanelen. Met Zonconcept maakt u gebruik van onze jarenlange ervaring in het plaatsen van Zonnepanelen. Doordat Zonconcept uitsluitend europese producten aanbiedt ben u verzekerd dat uw gehele installatie van de hoogste kwaliteit is.
U hoeft niet bang te zijn dat uw installatie onverzekerbaar is ofniet voldoende stroom opwekt. Alle afspraken die wij met u maken staan zwart op wit en worden gedekt door een opbrengstgarantie van 25 jaar. Uw gehele installatie wordt geregistreerd en gecertificeerd waardoor u, ook bij het onverhoopt wegvallen van Zonconcept, zeker bent van uw volledige garantie.

Mocht u vragen hebben omtrent Zonconcept zonder investeren, dan kunt u ze stellen via ons formulier. Bellen kan natuurlijk ook op nummer 078 - 220 00 00.

Wat zeggen onze klanten over Zonconcept?

Bekijk alle klantbeoordelingen
BENIEUWD NAAR UW BESPARING?
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.