Voordelen van een directe aanschaf

 1. Het rendement op uw investering is ruim 10% per jaar
 2. U verdient uw investering in 8 jaar terug
 3. Zekerheid, uw installatie gaat in ieder geval 25 jaar mee!

De voordelen van Zonconcept Directe aanschaf

Zonconcept is specialist in de verduurzaming van woningen en bedrijfspanden door middel van zonnepanelen installaties. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat de beste oplossing te bieden voor elke situatie. Voor Zonconcept staat een beter milieu centraal. Daarom leveren wij uitsluitend producten van een uitmuntende kwaliteit, afkomstig uit Europa. Zo hoeven er geen sterk vervuilende schepen te varen voor onze producten en dragen we ook op die manier bij aan een reductie van de CO2 uitstoot.
Samen zorgen we voor een beter milieu en bovendien leveren de zonnepanelen van Zonconcept u een forse besparing op! Doet u ook mee?

1De hoogste kwaliteit installatie
Wij werken uitsluitend met de beste merken, geschikt voor het Nederlands klimaat. Dit maakt Zonconcept wat duurder dan de gemiddelde installateur maar daarvoor terug krijgt u datgeen waar het om gaat. Stroom. Wij garanderen u 25 jaar lang dezelfde opbrengst. Haalt u de opbrengst niet, dan betalen wij het verschil! Lees meer over onze zonnepanelen
225 jaar opbrengst garantie
Echte opbrengstgarantie, daar staan wij voor. U kiest voor stroom die door u zelf is opgewekt. Daar wilt u zeker van zijn. Nu maar ook over 25 jaar. Wij garanderen uw opbrengst maar liefst gedurende 25 jaar. 25 jaren stroom, 25 jaar lang geen verrassingen! In onze vraag en antwoord sectie leest u meer over onze garanties
3Gratis uitgebreid advies
Onze adviseurs zijn experts op het gebied van zonnepanelen installaties. Ons advies is dan ook altijd passend bij uw situatie. Kan het niet? Dan zijn wij daar eerlijk over!
4Hoge garanties
Met 25 jaar opbrengstgarantie heeft u alle zekerheid op een volledig werkende energie centrale. Vallen wij onverhoopt weg? Geen nood, de garantie wordt 1 op 1 overgenomen, direct door de fabrikant. Uiteraard zetten wij alle garanties voor u zwart op wit! Lees hier meer over onze garanties
5Gratis inspectie van uw situatie
Onze inspecteur komt bij u langs om uw situatie te inspecteren. Zo zal hij kijken of uw dakconstructie goed genoeg is, de ruimte afdoende is om uw zonnepanelen te plaatsen en natuurlijk bekijkt hij de huidige technische installatie. Ook wordt het legplan met u doorgenomen zodat alle zaken helder zijn alvorens we uw zonnepanelen installatie gaan plaatsen. Meer informatie over de inspectie leest u hier
6Montage door gecertificeerde monteurs
Elektra is een belangrijke behoefte. Hier mogen we niet mee rommelen. Daarom worden onze monteurs eerst onderworpen aan een uitgebreide test door onze hoofdmonteur alvorens de monteurs aan de slag mogen. Daarnaast worden alle papieren en certificaten grondig gecontroleerd zodat we 100% zeker zijn dat een monteur gekwalificeerd is om onze installaties te mogen plaatsen. Hoe een montage verloopt leest u hier
7Volledig verzekerbaar
Al onze installaties vallen onder de kwaliteitseisen, gesteld door verzekeraars. Uw opstalverzekering zal zonder problemen uw zonnepanelen kunnen dekken.
8Monitoring door Zonconcept
Doordat wij 25 jaar opbrengstgarantie geven is het voor Zonconcept en voor u van groot belang dat de installatie zijn werk blijft doen. Daarom houden wij uw installatie dagelijks in de gaten en trekken aan de bel zodra wij een onregelmatigheid in uw systeem aantreffen. In onze Storing en monitoring leest u meer over onze werkwijze.
9Gratis BTW service
U krijgt uw BTW terug bij de aanschaf van zonnepanelen. U wordt immers zonne-energie exploitant. Om dit proces voor u makkelijk en snel te laten verlopen bieden wij u onze gratis BTW service aan. Wij zorgen ervoor dat uw BTW snel op uw rekening wordt gestort! U leest meer over de financiële aspecten aangaande zonnepanelen op onzevraag en antwoord pagina
10Direct rendement op uw spaargeld
Investeert u direct, dan investeert u in een van de meest rendabele producten van het moment. Het rendement op een zonnepanelen installatie ligt op ongeveer 10.3% per jaar. Aangezien u de installatie terugverdiend binnen 8 jaren en de gegarandeerde levensduur van de installatie 25 jaar is, is het resultaat op uw investering erg interessant!

De meest rendabele investering op dit moment

De rente op uw spaargeld is momenteel erg laag. In sommige gevallen kost het zelfs geld om uw spaargeld op de bankrekening te laten staan.
Investeert u uw spaargeld in zonnepanelen, dan levert uw spaargeld veel meer op. Uw stroomrekening komt immers in zijn geheel te vervallen waardoor een installatie van 10 zonnepanelen al snel een rendement van € 960,00 per jaar oplevert. Natuurlijk krijgt u ook bij een directe investering uw BTW bedrag terug. U wordt immers energie expoitant!

Zonconcept biedt u een opbrengstgarantie van 25 jaar waardoor u zeker bent dat het rendement de komende 25 jaren door blijft lopen. Hierdoor verdiend u uw installatie met 100% zekerheid terug en profiteert u nog jarenlang van het voordeel van de zonnepanelen.

Gaat u verhuizen? Geen probleem! Wij kunnen uw zonnepanelen meeverhuizen door gebruik te maken van de Zonconcept verhuisservice.
Uw zonnepanelen installatie wordt netjes gedemonteerd en op uw nieuwe woning weer keurig geïnstalleerd.Zo kunt u ook in een nieuwe woning gebruik maken van de voordelen van uw zonnepanelen.

Laat u de zonnepanelen liever achter voor de nieuwe bewoners? Dan gaat de garantie over naar de nieuwe eigenaren. Uw installatie is immers gecertificeerd, niet de eigenaar. Aangezien de zonnepanelen waarde verhogend werken bij de verkoop van een woning, haalt u een groot deel van uw investering bij verkoop weer terug.

Wat mag u van Zonconcept verwachten?

Bij Zonconcept krijgt u

 • Een gedegen duurzaamheids-advies
 • Een volledige zonnepanelen installatie op maat
 • Geen onverwachte kosten
 • Altijd netjes weggewerkte bekabeling
 • Inspectie en montage door gecertificeerde installateurs
 • 25 jaar opbrengstgarantie
 • Alle noodzakelijke aanmeldingen
 • Monitoring van uw systeem
 • BTW service

Zonconcept, uw partner in duurzame energie

U mag van ons verwachten dat wij u alles kunnen uitleggen over zonnepanelen. Met Zonconcept maakt u gebruik van onze jarenlange ervaring in het plaatsen van Zonnepanelen. Doordat Zonconcept uitsluitend europese producten aanbiedt ben u verzekerd dat uw gehele installatie van de hoogste kwaliteit is.
U hoeft niet bang te zijn dat uw installatie onverzekerbaar is, niet voldoende stroom opwekt of addertjes onder het gras. Alle afspraken die wij met u maken staan zwart op wit en worden gedekt door een opbrengstgarantie van 25 jaar. Uw gehele installatie wordt geregistreerd en gecertificeerd waardoor u, ook bij het onverhoopt wegvallen van Zonconcept, zeker bent van uw volledige garantie.

Mocht u vragen hebben omtrent Zonconcept directe aanschaf, dan kunt u ze stellen via ons formulier. Bellen kan natuurlijk ook op nummer 078 - 220 00 00.

Wat zeggen onze klanten over Zonconcept?

Bekijk alle klantbeoordelingen
BENIEUWD NAAR UW BESPARING?
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.